WEBSIDER &
NETTBUTIKKAR

PÅ JAKT ETTER EI NY NETTSIDE?

Vi bygger med skreddersøm
- webside / nettbutikk med smarte løysingar

Er du usikker på kva type løysing, plattform og funksjonar ei nettside bør ha?
Det finnes eit utal av program, designmalar, plugins og eigenutvikla program for alle behov.  Vi benyttar oss av WordPress og Shopify som er brukarvennlege og intuitive plattformar der ein kan utvikle dei funksjonar som trengs. Hos oss tilpassar og skreddarsyr vi difor løysingar til nettopp di bedrift og dine faktiske behov.

Vi står klare til å hjelpe deg med å finne rett teknologi og den riktige løysinga for deg og slik at di heimeside skal bli ein verkeligheit og suksess. Vi bistår med informasjon og tips om korleis ein skal utnytte dei digitale kanalene og som kan hjelpe til med å skape ein raud tråd i kommunikasjonen mellom bedrift og kundar. Gjennom ein strukturert og kreativ prosess finn vi løysingar som vil skille deg frå konkurrentane og hjelpe deg å nå dine målsetnadar.

BYGGE SMART ELLER BYGGE STORT?

Kva kostar det?

Ei webside treng ikkje å bli veldig kostbar. Vi leverar alt frå enkle kampanjesider til fullverdige websider og nettbutikkar, og meir avansert programvare og implementering. Våre løysingar er sjølvsagt tilpassa/responsive til alle typar plattformar og skjermoppløysninger. 

Vi bygger nettsider primært på WordPress plattform, noko som gir allsidighet og gode tilpassingsmuligheter. For nettbutikkar tilpassar vi og kodar løysingar, akkurat slik du vil ha det. 

• bedrifta sitt utstillingsvindu
• skapar engasjement og synlegheit
• produktframvisning
• nytting informasjon
• store forretningspotensialer

Be oss om ein gratis demo for di bedrift i dag.

Vår samarbeidspartner i Oslo, Sense Norge, er eit reklame- og mediebyrå med lang fartstid i bransjen. Her finn du dyktige medarbeidarar med høg kompetanse med fokus på god kvalitet. 

Har du eit prosjekt som krever andre tenester enn det du finn på denne sida? Vi har eit stort kontaktnettverk og kan sannsynlegvis hjelpe deg, anten direkte eller ved å sette deg i kontakt med andre kvalifiserte bedrifter. 

Vi har godkjende sertifiseringar for annonsering gjennom Google sine annonseplattformar, for både søk, tekst, display, video m.m. 

Hos oss får du eit oversiktlig og konkret kostnadsbilde på ditt oppdrag, basert på produktkostnadar og antall timar medgått. Ønsker du eit 100% uforpliktande tilbod på ditt oppdrag, send oss gjerne ei melding.