HOSTING, SERVER OG DOMENER

KVA HAR OPPLASTINGSTID Å SEI?

HØGHASTIGHETS HOSTING
- Få lynrask hosting og opplasting på di nettside

Gjennom vår samarbeidspartner, NorISP AS leverar vi også domeneregistrering, hostingtenester som blant anna webhotell og dedikerte serverar, og webutvikling.

Mesteparten av NorISP sine kundar benyttar seg av Joomla! og WordPress installasjonar. NorISP sine serverar er satt opp spesielt med hensyn til dette, og for arbeid med søkemotoroptimalisering og hastighet. 

OM VÅR SAMARBEIDSPARTNER

NorISP AS

NorISP AS er eit reindyrka hosting- og registrarfirma med over 15 års drift. NorISP har spesialisert seg på hosting for CMS systemer som Joomla!, WordPress, Drupal og Magento med tanke på driftssikkerhet, ytelse og bruk.

Serveroppsettet er også godt tilpassa hosting for ei rekke andre CMS-systemer . Ønsker du ein dedikert server tilbyr dei også hosting og drift av dette!

Hos NorISP får du sikker drift på linux-plattforma, dagleg backup og ikkje minst personlig service.

Vår samarbeidspartner i Oslo, Sense Norge, er eit reklame- og mediebyrå med lang fartstid i bransjen. Her finn du dyktige medarbeidarar med høg kompetanse med fokus på god kvalitet. 

Vi har også eit samarbeid med NorISP AS for server, webhotell, domene og andre serverrelaterte tenester. 

Har du eit prosjekt som krever andre tenester enn det du finn på denne sida? Vi har eit stort kontaktnettverk og kan sannsynlegvis hjelpe deg, anten direkte eller ved å sette deg i kontakt med andre kvalifiserte bedrifter. 

Vi har godkjende sertifiseringar for annonsering gjennom Google sine annonseplattformar, for både søk, tekst, display, video m.m. 

Hos oss får du eit oversiktlig og konkret kostnadsbilde på ditt oppdrag, basert på produktkostnadar og antall timar medgått. Ønsker du eit 100% uforpliktande tilbod på ditt oppdrag, send oss gjerne ei melding.