Gåvejakta er godt i gong og jula er i ankomst.

Vi kan hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre årets siste kampanjar.  Vi har kunnskapen og gjennomføringsevna, og alt du treng for å kunne sette saman den beste kampanjen.
Vi viser deg korleis du gjer produkta og spesialtilboda dine meir synlege, og korleis du identifiserar og får kontakt med kundane som er mest verdifulle for bedrifta di.

Vi er her for å hjelpe deg med å finne din neste kunde og drive fram fleire salg. Dei potensielle kundane dine finnes over alt.
Vi kan bidra til at dei finn deg der dei handlar, ved å løfte fram merket ditt slik at det skiller seg frå konkurrentane.
Så snart du har fått kontakt med kundane, kan vi hjelpe deg med å gjere kundeopplevinga på din nettbaserte kampanje blir så enkel som mulig, slik at kjøpet blir gjennomført.

I kampanjeoppbygginga deler vi gode framgangsmåter og tips som kan sikre deg ein lønnsam høgtidssesong. Vi ser også på korleis du kan dra nytte av data, statistikk og automatisering for å sette fart i omsetningsveksten din denne sesongen.

 

Vis fram bedrifta di med ein introduksjonsvideo! Vi lagar, klipper og redigerar kortare videoar for bedrifter til bruk i annonsering, presentasjonar og som reklamemateriell.
Eit bilde seier meir enn tusen ord – kan du tenke deg kor mykje informasjon ein kan få av ein video?

  • Presentasjon av bedrifta, utanfrå og inn og gi kundar eit inntrykk av den verkelege arbeidsdagen.
  • Vis fram produksjon, prosjekt, lokaler, tenester og personal.
  • Skap engasjerande videoar og benytt deg av alle annonsemoglegheitene.
  • Enorme potensial for rekkevidde og spredning. Skap eit positivt inntrykk av ditt firma.

Kontakt oss for prisforespørsel og annonseringsmoglegheiter.

Nå ut til potensielle kundar når dei søker etter bedrifter og tenester som du leverar i Google Søk og i Google sitt søkenettverk. Du betalar kun for resultater, for eksempel når nokon klikkar for å besøke nettstaden din eller ringer til bedrifta di.

Read more